Okay
  Public Ticket #923321
buggy ajax load on portfolio items
Closed

Comments

  •  2
    Jessica started the conversation

    Hi, I'm on Chrome 53 and Firefox 48 on OSX 10.11.6 and I'm experiencing a bug in the ajax load for portfolio items on the demo site and my own code I'm editing. It seems to be completely unrelated to my Internet connection, cleared cache, etc. I've attached a screen recording of what happens — content flashes for a second, the load animation reappears for a second, and then the content appears again. This wasn't happening when I bought the theme files and it's very frustrating. Thank you!

    Attached files:  visia-issue.mp4

  •  6
    Nick replied

    Hi Jessica,

    Are you experiencing this problem on our live demo as well? Or is it just when testing locally?

    Thanks,
    Nick


    aetherthemes

  •  2
    Jessica replied

    Live demo as well. I've been able to help pinpoint when I can reproduce — the first portfolio item clicked loads fine (only see one instance of the loading animation, no flash of content), but any subsequent items clicked cause the flicker. 

    Thanks for your quick reply!

  •  6
    Nick replied

    Hi Jessica,

    I've recreated the issue on our demo as well. I'm currently trying to figure out what causes this, will get back to you with a solution ASAP.

    Thanks,
    Nick


    aetherthemes

  •  6
    Nick replied

    Hi Jessica,

    Sorry for the late reply, but this was something we couldn't figure out easily, so we had to do a little rework to the JS. I've attached here a new 'main.js' file for you to replace the one that you have in your 'javascript' folder, and the problem should be solved. Let me know if this works for you.

    Thanks,
    Nick

    Attached files:  main-js.zip


    aetherthemes