Okay
  Public Ticket #1129814
Image not showing in Safari
Closed

Comments

  • William started the conversation

    My hero image displays when using Chrome but not Safari. Any ideas why?

  •  6
    Nick replied

    Hi William,

    I can't get it to load even in chrome too. But I noticed a bunch of errors in your console:

    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 400 (Bad Request) (backgroundcheck.js, line 0)
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 400 (Bad Request) (plugins.js, line 0)
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 400 (Bad Request) (retina.js, line 0)
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 400 (Bad Request) (main.js, line 0)
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (fontawesome-webfont.woff, line 0)
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (fontawesome-webfont.ttf, line 0)
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (fontawesome-webfont.svg, line 0)
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (File Not Found) (favicon.png, line 0)
    

    Maybe if you fix those, the site will load fine.


    P.S. - The link to your background image doesn't work unless you are logged in into some sort of system, you might want to take a look at that as well. - Link


    Thanks,
    Nick


    aetherthemes